Skoda

ŠKODA Citigo nu ook als stoere Expedition en luxe Active Pro

Voor iedereen die een ŠKODA Citigo te braaf vindt, is er nu de Citigo Expedition. Een stoere uitvoering van de slimme stadsauto met tal van sportieve elementen aan de binnen- en buitenkant. Iets minder stoer, maar wel extra compleet, is de nieuwe ŠKODA Citigo Active Pro. Een rijk uitgeruste uitvoering met een klantvoordeel tot € 675,- die net als de Expedition leverbaar is zolang de voorraad strekt.

01-Citigo-Expedition-voorzijde

De ŠKODA Citigo Expedition is er alleen als 5-deurs om het veelzijdige karakter van deze uitvoering te onderstrepen. Aan de buitenkant herkenbaar door de stoere wielkastverbreders, sideskirts, daklijsten en 14-inch lichtmetalen velgen Apus in de kleur zilver. Aan de binnenkant verfraaid met RVS instaplijsten en blauwe accenten in stoelen en dashboard.

Gebaseerd op de toch al complete Active uitvoering, die standaard al zaken als dagrijverlichting en ESC (Elektronische Stabiliteits Controle) bevat, heeft de Expedition ook airconditioning met pollenfilter, elektrische ramen vóór, centrale vergrendeling met afstandsbediening, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een tweetonige claxon aan boord. Ook aan muziek is gedacht, met Radio/CD Funky met MP3-functionaliteit.

De ŠKODA Citigo Expedition is leverbaar met de 1.0 44 kW Greentech motor voor € 11.990,- en met de 1.0 CNG motor met 50 kW voor € 13.750,-. De Citigo is bovendien al met 14% bijtelling zeer voordelig zakelijk te rijden.

04-CITIGO-Active-Pro-achterzijde

Active Pro
De ŠKODA Citigo Active Pro is uitsluitend leverbaar met de 1.0 44 kW Greentech motor, maar wel als 3- en 5-deurs. De Active uitvoering vormt ook hier de basis en voegt daar als Active Pro airconditioning met pollenfilter, Radio/CD Funky met MP3-functionaliteit aan toe. Het interieur krijgt een vrolijk tintje met de speciale stoffen bekleding Haydn Blue, die met de blauwe accenten in de middenconsole en luchtroosters voor een smaakvol geheel zorgt. De ŠKODA Citigo Active Pro is er als 3-deurs voor € 9.660,- en als 5-deurs voor € 9.990,-.

Geef een antwoord