Skoda

De nieuwe ŠKODA Octavia Combi Scout beleeft wereldpremière op de Autosalon van Genève

lavoitureskodaoctavia1De nieuwe ŠKODA Octavia Combi Scout kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling. De auto is rondom voorzien van sierlijke en beschermende carrosserie-elementen in een contrasterende kleur. Uiteraard ontbreken de voor de Scout zo kenmerkende metaalkleurige bodembeschermers niet. Ten opzichte van de reguliere Octavia is de bodemvrijheid toegenomen met 33 millimeter. De auto is standaard voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen.

“De nieuwe ŠKODA Octavia Combi Scout is een slimme off-roader in alle opzichten,” zegt Dr Frank Welsch , ŠKODA boardmember voor technische ontwikkeling . “Ons nieuwe model is een Scout in de beste zin van het woord en biedt klanten een unieke combinatie van een opvallende off-road look met veel ruimte, veiligheid, comfort en efficiënte motoren. Met deze unieke auto zetten we de standaard in het segment.”

lavoitureskodaoctavia3State-of- the-art 4WD technologie, gebaseerd op de 5e generatie Haldex koppeling en nieuwe technologische mogelijkheden maken het nieuwe model de beste Octavia Combi Scout ooit. Het geremde aanhangergewicht is toegenomen met 25% tot maximaal 2.000 kilogram. Door de geringe overhang zijn de aanloop- en afloophoeken vergroot, waardoor de Octavia Combi Scout nog beter zijn weg vindt op steil en uitdagend terrein. De Octavia Combi Scout biedt keuze uit twee dieselmotoren en een benzinemotor. Alle motoren voldoen reeds aan de EU6-norm die pas eind 2015 van kracht is.

Samenvattend, de nieuwe ŠKODA Octavia Combi Scout heeft alle typische ŠKODA waarden en geeft net ‘dat beetje meer’: ruimte, maximale functionaliteit, praktische ‘ Simply Clever ‘ oplossingen, veiligheid en comfort. En uiteraard met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Geef een antwoord