Skoda

ŠKODA VisionC – de volgende fase in ŠKODA’s designtaal

LavoitureskodavisionC2Als onderdeel van het grootste modellenoffensief uit de rijke historie van ŠKODA, vernieuwt het merk bestaande modellen en voegt het nieuwe toe. De designtaal van de dynamische en elegante vijfdeurs coupe ŠKODA VisionC toont de volgende evolutionaire stap in ŠKODA’s design: steeds expressiever en dynamischer. Tegelijkertijd combineert deze vijfdeurs coupé innovatie met emotie.

LavoitureskodavisionC4Al meer dan 100 jaar stelt ŠKODA hoge eisen aan het ontwerp van haar modellen. ŠKODA benadrukt deze traditie van design en ontwikkeling in de VisionC.

“We betreden de volgende fase in de evolutie van ŠKODA ’s designtaal met deze VisionC. Deze auto laat bij uitstek onze kwaliteiten op het gebied van design en techniek zien, daarnaast benadrukken we de waarde van een van ’s werelds langst bestaande automotive bedrijven. ” zegt Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland , CEO van ŠKODA AUTO.

De vijfdeurs coupé, de ŠKODA VisionC, is voorzien van de nieuwe expressieve, dynamische en emotionele designtaal. Dankzij de scherpe, precieze lijnen is de VisionC een echte blikvanger.

LavoitureskodavisionC3De creatieve ambitie van ŠKODA’s ingenieurs maakt van de VisionC een studiemodel waarin design, ruimte, functionaliteit en emotie terugkomen in een superstrakke vorm. De ŠKODA VisionC biedt voldoende ruimte voor vier personen en hun bagage.

De grote kofferbak met veel laadvermogen is kenmerkend voor ŠKODA. Moderne MQB technologie, een laag gewicht en de geoptimaliseerde aerodynamica zorgen ervoor dat ŠKODA een moderne auto heeft ontworpen. De VisionC wordt aangedreven door een 1.4 TSI turbomotor met een vermogen van 81 kW (110 pk), de bivalente motor is ontworpen voor CNG en benzine. Met een CO2uitstoot van slechts 91 g/km voldoet de VisionC hiermee nu al aan EU2020 richtlijn.

Geef een antwoord