Skoda

Originele SKODA-accessoires nu ook in de SKODA-webshop

ŠKODA heeft het aanbod in de ŠKODA-webshop verder uitgebreid. Per direct kunnen ŠKODA-rijders er ook terecht voor 100% originele ŠKODA-accessoires. Een slimme feature daarbij is de handige kentekencheck, waarmee direct het juiste accessoire voor uw ŠKODA wordt gevonden.

Tot dusver bood de webshop van ŠKODA al een selectie lifestyle-en wielerartikelen. Nu heeft ŠKODA het online aanbod verder uitgebreid met een complete serie accessoires, uiteenlopend van wielensets, trekhaken, entertainmentsystemen en (dak)draagsystemen tot bijvoorbeeld kinderzitjes. Alle 100% originele ŠKODA-accessoires die in de webshop te vinden zijn en permanent op de auto worden gemonteerd, onderscheiden zich door kwaliteit en een optimale pasvorm en worden geleverd met ŠKODA’s merkgarantie. Daarnaast levert ŠKODA vanuit de shop ook tal van accessoires van andere bekende merken, zoals dakkoffers, fietsdragers en overige handige oplossingen voor onderweg.

Het accessoire-aanbod in de webshop is onder te verdelen in twee groepen. Artikelen die geen montage behoeven, worden rechtstreeks naar de koper gestuurd of kunnen desgewenst afgehaald worden bij een ŠKODA-dealer in de buurt. Met name deze categorie accessoires bevat ook tal van leuke artikelen om een naaste ŠKODA-rijder eens mee te verrassen. De eerste maand is verzending op alle bestellingen bovendien kosteloos. De tweede categorie bestaat uit accessoires waarvoor vakkundige montage door de ŠKODA-dealer noodzakelijk is. De kosten voor montage zitten reeds bij de in de webshop vermelde prijs van deze producten inbegrepen.

Kentekencheck: altijd het juiste accessoire
‘Simply Clever’ is de handige kentekencheck in de ŠKODA-webshop. Op basis van het ingevoerde kenteken presenteert de webshop automatisch uitsluitend het accessoire-aanbod dat voor dat specifieke ŠKODA-model van toepassing is. Daarmee behoren foutieve bestellingen tot het verleden. Vervolgens is de selectie verder te verfijnen door één van de beschikbare categorieën te kiezen, bijvoorbeeld gezin, comfort, wielensets en muziek en communicatie. Is het kenteken u (nog) niet bekend? Dan biedt de webshop u tevens de optie om te zoeken op model en/of bouwjaar.

Het aanbod originele ŠKODA accessoires is inmiddels beschikbaar in de ŠKODA-webshop.

One thought on “Originele SKODA-accessoires nu ook in de SKODA-webshop

Geef een antwoord