Lamborghini

Een Lamborghini op maat met Ad Personam-programma

LavoitureLamborghiniAdPersonam1

Op de Genève Motor Show presenteerde Automobili Lamborghini eerder dit jaar het vernieuwde personalisatieprogramma ‘Ad Personam’ waarmee kopers hun nieuwe Lamborghini geheel naar eigen wens en smaak kunnen samenstellen. Op de Auto China 2014 in Peking vormt de Lamborghini Aventador LP 700-4 in de Nazionale-signatuur een nieuwe uiting van de talloze mogelijkheden van Lamborghini Ad Personam. 

De Ad Personam-opties vergroten de mogelijkheden om een nieuwe Lamborghini – in eerste instantie enkel nog de Aventador, maar op termijn ook de Huracán – tot zelfs de allerkleinste details op maat te bestellen. Het aantal kleurcombinaties voor het interieur is verder uitgebreid, met een grotere keuze uit leer- en Alcantara-kleuren, evenals het aanbod aan bijpassende kleuren voor vloermatten en veiligheidsgordels. Duo-tone carrosserietinten en uitrustingsfeatures zijn ook mogelijk.

LavoitureLamborghiniAdPersonam3Ad Personam introduceert een reeks nieuwe materialen, waaronder zogenaamd semi-aniline leer, één van de kwalitatief meest hoogwaardige leersoorten op de markt met een zachte en natuurlijke look. Ook innovatieve en hightech materialen als Forged Composite, een door Lamborghini gepatenteerd koolstofvezelmateriaal voor de hardtop, het interieur en exterieurdetails van de Aventador, zijn te specificeren.

Kopers die kiezen voor het Ad Personam-programma kunnen hun auto desgewenst bij de Lamborghini-fabriek in Sant’Agata Bolognese samenstellen, bijgestaan door een specialist, of dichterbij in Het Koopmanshuis bij Lamborghini Leusden.

LavoitureLamborghiniAdPersonam2Italiaanse driekleur
De Aventador Coupé in speciale ‘Nazionale’ configuratie die afgelopen weekend op de Auto China 2014 in Peking werd onthuld, laat een compleet spectrum aan Ad Personam-mogelijkheden zien. Uiterlijk onderscheidt deze Aventador Coupé zich door de sprankelende en exclusieve Bianco Opalis koetswerkkleur en de Italiaanse driekleur die prominent over het front en dak van de auto naar de achterzijde in de vleugel doorloopt. In het interieur komt de Italiaanse vlag ook terug in de vorm van een lederen sierstrip in de dakhemel en het achterpaneel. Verder wordt het Ad Personam-interieur gekenmerkt door blauwe en zwarte tinten en een in de bovenzijde van de stoelen geborduurde Italiaanse vlag.  

Geef een antwoord