Porsche

Wereldpremière Boxster GTS en Cayman GTS

porscheDr. Ing. h.c. F. Porsche AG viert de wereldpremière van de Boxster GTS en de Cayman GTS op Auto China 2014, de dertiende autoshow van Beijing. De krachtigste en snelste middenmotormodellen van Porsche bepalen de nieuwe maatstaf in hun segment. Porsche presenteert het duo voor het eerst tijdens een persconferentie op 20 april a.s. om 11:30 uur lokale tijd (5:30 uur Nederlandse tijd) in hal E5, stand 05.

Naast de nieuwe Boxster GTS en de Cayman GTS wordt het sportieve karakter van Porsche op de autoshow van Beijing benadrukt door de aanwezigheid van de 919 Hybrid, 911 RSR en de 918 Spyder. De sportieve nieuwe versies zijn Porsche’s reactie op de groeiende interesse van Chinese klanten voor high-end sportauto’s. China is na de Verenigde Staten de grootste afzetmarkt voor Porsche.

Geef een antwoord