Porsche

Prestigieuze onderscheidingen voor Nederlandse Porsche Centra

Porsche Centrum Amsterdam heeft de Porsche Excellence Cup gewonnen. De prestigieuze onderscheiding benadrukt dat deze Porsche dealer op alle fronten zeer goed scoort. Dit komt ook tot uiting in hoge waarderingscijfers van klanten. Porsche Centrum Gelderland viel ook in de prijzen. Deze Porsche dealer in Heteren behaalde de Porsche Service Excellence Award, de Porsche Service Classic Award en de Porsche Service Tequipment Award.

De Porsche Excellence Cup is een Nederlandse prijs die sinds 2009 wordt uitgereikt door Pon Porsche Import. Hij is bedoeld om Porsche Centra te blijven stimuleren om zich maximaal in te spannen voor verdere kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid. Onder het motto ‘meten is weten’ worden alle Porsche Centra daartoe op een groot aantal punten beoordeeld, bijvoorbeeld op de uitstraling van het bedrijf en de scores op sales, after sales en klanttevredenheid. Porsche Centrum Amsterdam behaalde in 2015 zeer hoge scores op alle criteria en is daardoor winnaar van de Porsche Excellence Cup.

porschecentrumgelderland160071-073

Drie onderscheidingen Porsche Centrum Gelderland

Porsche Centrum Gelderland wist de Porsche Service Excellence Award in de wacht te slepen. Deze door Porsche AG in het leven geroepen award beloont dealerbedrijven voor service van topklasse. Ook won deze vestiging de eveneens door Porsche AG geïnitieerde Porsche Service Classic Award. Deze prijs toont aan dat dit Porsche Centrum een sterke én succesvolle focus heeft op Porsche Classic. Eind 2015 opende de vestiging in het Gelderse Heteren een eigen Classic Center. Porsche Centrum Gelderland ontving tevens de Porsche Service Tequipment Award. Deze prijs geeft aan dat Porsche Centrum Gelderland de beste dealer is op het gebied van sales en marketing van Tequipment – dit zijn de originele Porsche accessoires. Ook deze prijs heeft door de betrokkenheid van Porsche AG een internationaal karakter.

One thought on “Prestigieuze onderscheidingen voor Nederlandse Porsche Centra

Geef een antwoord