Porsche

Porsche opnieuw prominent aanwezig tijdens Historic Grand Prix Zandvoort

Porsche
Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus staat Circuit Park Zandvoort opnieuw volledig in het teken van de Historic Grand Prix Zandvoort, die dit jaar voor de derde maal in successie in de huidige vorm plaatsvindt. Tijdens dit evenement, waarin de rijke historie van de autosport centraal staat, mag Porsche uiteraard niet ontbreken. Na het succes van vorig jaar, toen het halve-eeuwfeest van de Porsche 911 op gepaste wijze werd gevierd, pakt Porsche dit jaar opnieuw uit tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. Speciale aandacht is er nu voor het 40-jarig jubileum van de Porsche 911 Turbo, terwijl de modellen 911 (996) en Boxster (986) officieel worden verwelkomd bij Porsche Classic in de vorm van een parade op het circuit.

Evenals vorig jaar is er voor Porsche flinke ruimte gereserveerd op de paddock van Circuit Park Zandvoort. De vier decennia lange historie van de Porsche 911 Turbo wordt op indrukwekkende wijze in beeld gebracht middels een presentatie van de diverse modelgeneraties van de legendarische 911, die dankzij de turbomotoren tot grootse prestaties werden aangespoord. Zo is de ontwikkeling van de Porsche 911 Turbo in de loop der jaren prachtig te volgen.

LavoiturePorscheGevene21Porsche Classic werkplaats en Porsche Driver’s Selection trailer
In het Porsche Classic Dorp op de paddock van Circuit Park Zandvoort zal een Porsche Classic werkplaats worden ingericht, waar erkende Classic specialisten van de officiële Porsche Classic Centers werken aan klassieke modellen. Bezoekers kunnen de werkzaamheden van de technici op de voet volgen, terwijl de specialisten ongetwijfeld ook de nodige vragen zullen beantwoorden en tips zullen geven. Ook staat er een trailer van de Porsche Driver’s Selection op het circuitterrein. Hier zijn allerhande hoogwaardige accessoires te koop.

Meerijden in de Porsche Parade? Deel een foto van je 911 (996) of Boxster (986)
De Porsche Parade bestaat dit jaar uit de modellen 911 (996) en Boxster (986), die hiermee officieel in de Porsche Classic familie worden opgenomen. Eigenaren van deze klassiekers-in-wording die willen meerijden in de parade tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort, kunnen een foto van hun betreffende Porsche delen via Twitter, Facebook of Instagram, voorzien van de vermelding #welcometoclassic. Een aantal eigenaren zal worden uitgenodigd voor deelname aan de Porsche Parade, terwijl geselecteerde foto’s ook te zien zullen zijn op de ‘Welcome to Classic social stream’ die te vinden is op www.porscheclassic.nl.

Geef een reactie