Porsche

Deel je succesverhaal en win een trip naar Porsche in Stuttgart

Porsche Porsche is niet bang om zijn eigen weg te kiezen. Dat bewees Ferdinand Porsche al met zijn eerste Porsche 356. Toen hij de juiste sportwagen niet kon vinden besloot hij deze zelf te bouwen. Deze vastberadenheid, heldere principes en sterke visie zitten in het DNA van Porsche en hebben ertoe geleid dat er al vele succesvolle modellen zijn geïntroduceerd. Het nieuwste succes is de Panamera. Een sportwagen én limousine geschikt voor 4 personen. Herkent u hierin uw eigen succesverhaal? Deel het met ons en maak kans op een trip voor vier personen in de Panamera naar de oorsprong van Porsche in Stuttgart. De reis is inclusief diner, hotelovernachting, bezoek aan de Porsche fabriek en uiteraard het Porsche Museum. Om deel te kunnen nemen dient u langer dan 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en minimaal 25 jaar oud te zijn. Deel je succesverhaal hier.

Geef een reactie