Lamborghini

Lamborghini Huracan debuteert in Nederland

exterior_2(1) Tijdens een exclusieve VIP Preview bij Lamborghini Leusden was de Lamborghini Huracan afgelopen week voor het eerst in Nederland te zien. In het bijzijn van een selecte groep relaties en potentiële kopers beleefde de nieuwe supersportwagen van Lamborghini zijn Nederlandse debuut in Het Koopmanshuis in Leusden.

Velen keken reikhalzend uit naar het moment dat de Huracan voet op Nederlandse bodem zou zetten en sinds het vrijgeven van de eerste foto’s en details heeft Lamborghini Leusden al diverse orders voor de nieuwe Huracan mogen ontvangen. Daarmee volgt de exclusieve Lamborghini-partner voor ons land de internationaal grote belangstelling voor de Huracan. Nog vóór de auto zijn officiële publieksopwachting op de Autosalon van Genève heeft gemaakt, heeft Lamborghini wereldwijd al 700 orders voor het nieuwe model genoteerd. Als onderdeel van een wereldwijde tournee doet de Huracan momenteel tal van VIP klantenevents aan, om geïnteresseerde kopers een exclusieve preview op het nieuwe model uit Sant’Agata Bolognese te gunnen.

exterior_6(1)Op dinsdag 4 maart om 08.00 uur wordt de Huracan officieel onthuld op de Autosalon van Genève door Lamborghini’s President en CEO Stephan Winkelmann. De Huracan LP 610-4 is voorzien van een atmosferische 448 kW (610 pk) sterke 5.2-liter V10-krachtbron, die goed is voor een topsnelheid van 325 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in 3,2 seconden.

Geef een reactie