Kia

Kia-dealers VDNS B.V. en Fase Autobedrijven B.V. bekroond met ‘Platinum Prestige Dealer Award’

Kia Motors Europe heeft in Frankfurt de best presterende Kia-dealers in Europa van 2017 bekendgemaakt. De Nederlandse Kia-dealers VDNS B.V. en Fase Autobedrijven B.V. viel hierbij de ‘Platinum Prestige Dealer Award’ ten deel. Zij ontvingen de bijbehorende award uit handen van Michael Cole, COO van Kia Motors Europe.

“Een goed en professioneel dealernetwerk vormt de basis voor tevreden klanten. De uitzonderlijke kwaliteit en het onderscheidend design van ons aantrekkelijke modelgamma gecombineerd met onze unieke 7 jaar fabrieksgarantie verklaren het aanhoudende succes van Kia. Om onze serviceverlening te blijven optimaliseren werken we hecht samen met onze dealers. Wanneer je je vervolgens als dealer weet te onderscheiden in ons sterke dealernetwerk, is dat een teken van optimale toewijding, inzet en kwaliteit”, zegt Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

Beoordeling
Iedere Kia-dealer wordt onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar ook naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. De Kia-vestigingen van VDNS B.V. in Helmond, Venlo en Venray en die van Fase Autobedrijven B.V. in Alphen aan den Rijn, Woerden en Waddinxveen hebben zich daarbij onderscheiden en scharen zich bij de best presterende Kia-dealers in Europa.

“Ik ben erg trots om dit een tweede keer te bereiken. Dit kan alleen maar gerealiseerd worden als alle ingrediënten kloppen zoals mooie en kwalitatief hoogstaande producten, goede samenwerking met een ambitieuze importeur en zeker medewerkers die veel passie en betrokkenheid hebben voor de organisatie en het merk Kia”, aldus Frank van den Nieuwenhuizen van VDNS B.V., die in 2012 ook tot ‘Dealer of the Year’ werd bekroond.

Arjan van Vliet van Fase Autobedrijven zegt: “We zijn zeer vereerd om de titel Platinum Prestige Dealer te mogen voeren in 2018. We gaan dit dan ook met trots doen. De uitreiking op het hoofdkantoor in Frankfurt heeft ons nóg meer inspiratie gegeven om de ambities van Kia verder te integreren in onze bedrijven.”

Dealer of the Year Award
Tevens werd bij de prijsuitreiking bekendgemaakt dat VDNS B.V. voor de tweede maal sinds 2012 genomineerd is voor de wereldwijde ‘Dealer of the Year’ Award van Kia. Deze prestigieuze verkiezing vindt traditioneel plaats in januari tijdens de Australian Open in Melbourne, het Grand Slam tennistoernooi waarvan Kia hoofdsponsor is. Deze nominatie betekent dat VDNS B.V. reeds tot de beste Kia-dealers ter wereld behoort.

Geef een antwoord