Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert Crafter ERGO Kipper

Volkswagen Bedrijfswagens toont van 12 t/m 14 september de Crafter ERGO Kipper als Nederlandse primeur tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Deze nieuwe versie van de Crafter is de eerste ARBO-gecertificeerde kipper die door Van den Born Carrosserie B.V. op het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is gebouwd. Hij is bij uitstek geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de openbare ruimte.

De nieuwe generatie Crafter is geïnspireerd op de wensen en eisen van vakmensen uit uiteenlopende branches, waarbij de Crafter chassiscabine de perfecte start vormt voor iedere professional die een bedrijfswagen op maat nodig heeft. Zo ook voor de verschillende beroepsgroepen die zich op GroenTechniek Holland presenteren, zoals hoveniers, loonwerkers en vakmensen in dienst van gemeenten en overheden. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten, motorversies, aandrijfvormen en uitrustingsniveaus bepaalt de ondernemer zelf zijn ideale Crafter.

Turn-key
Volkswagen Bedrijfswagens maakt het kopers makkelijk door de Crafter al in de fabriek voor te bereiden op diverse toepassingen. Dealers van Volkswagen Bedrijfswagens kunnen de klant echter ook met achteraf-oplossingen behulpzaam zijn, zoals de primeur in de Flevopolder bewijst. Op basis van de Crafter chassiscabine – die als enkel- en dubbelcabine leverbaar is met een vanafprijs van 25.000 euro* – wordt het chassis door opbouwspecialist Van den Born Carrosserie B.V. volledig turn-key omgebouwd tot een ARBO-gecertificeerde kipper. Net als Volkswagen Bedrijfswagens is Van den Born marktleider in het kippersegment. De Volkswagen Crafter in combinatie met de ERGO Kipper is leverbaar vanaf 32.035 euro*.

Uitgebreid aanbod
Volkswagen Bedrijfswagens heeft de nieuwe generatie Crafter geheel in eigen beheer ontworpen, met ondernemers zoals die op de beurs in Biddinghuizen te vinden zijn in het achterhoofd. Elke Crafter zit bomvol innovaties en geavanceerde assistentiesystemen. Zo heeft deze versie als eerste in zijn segment een elektromechanisch stuursysteem en biedt hij een groot aantal comfort- en veiligheidverhogende systemen. De Crafter biedt daarnaast de keuze uit een handgeschakelde- of 8-traps automatische transmissie, en drie verschillende motoren. Omdat de Crafter chassiscabine goed moet kunnen presteren op zowel verharde als onverharde wegen, wordt de nieuwste bedrijfswagen van Volkswagen niet alleen leverbaar met voorwielaandrijving, maar ook met 4MOTION- of achterwielaandrijving.

Geef een antwoord