Nissan

Nissan Micra pakt titel Private Leaseauto van het Jaar

De volledig nieuwe Nissan Micra is bekroond tot Private Leaseauto van het Jaar. Consumenten die voor een aantrekkelijk, vast maandbedrag een nieuwe auto willen rijden, hebben aan de Micra de beste auto, zo stelt de vakjury onder leiding van Ivo Lisonne, Director Sales bij Alphabet.

De Micra veroverde de titel Private Leaseauto van het Jaar bij de tweede keer dat die titel werd toegekend. De verkiezing illustreert de geweldige groei van private lease. Naar verwachting worden dit jaar in ons land voor het eerst meer dan100.000 auto’s via private lease afgenomen.

Laag maandbedrag
‘Het succes is simpel verklaarbaar: private lease is een van de voordeligste manieren om een nieuwe auto te rijden voor een vast, laag maandbedrag. De nieuwe Nissan Micra illustreert dat perfect met een zeer gunstige maandprijs’, zegt Peter Jan Vroege, Corporate Sales Manager bij Nissan Nederland. Over de titel zegt hij: ‘Dit is de erkenning die onze Micra dik en dik verdient. Hij is compleet nieuw en zeker door de technologie, het design en de gunstige prijsstelling bezet hij een eigen plek op de markt.’

Geef een antwoord