Nissan
Nissan

Nissan introduceert vijf jaar fabrieksgarantie voor bedrijfswagens

Nissan onderstreept zijn toonaangevende positie op de markt van bedrijfswagens met de introductie van vijf jaar fabrieksgarantie. Deze garantietermijn – met een maximum van 160.000 kilometer – geldt voor bedrijfswagens met diesel- of benzinemotor, nieuw aangeschaft op of na 1 september 2015.

De lange garantietermijn is uniek in de markt voor bedrijfswagens. Nissan benadrukt hiermee het vertrouwen in de kwaliteit van de met onderscheidingen overladen bedrijfswagens. De fabrieksgarantie is zeer uitgebreid en bestrijkt onderdelen van lakwerk tot accu en van onderstel tot aandrijflijn. Ook originele Nissan-accessoires vallen onder de nieuwe garantie.

Onderzoek onder klanten
Ponz Pandikuthira, Director of Light Commercial Vehicles bij Nissan Europe, zegt: ‘Nissan heeft een lange traditie op het gebied van bedrijfswagens. We willen onze positie in Europa versterken. De focus ligt op de klant. Onze vernieuwende fabrieksgarantie van vijf jaar was de uitkomst van een uitvoerig onderzoek onder bedrijfswagen-klanten. Daarnaast benadrukken we met deze nieuwe fabrieksgarantie het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten, wat zich voor onze klanten vertaalt in extra zekerheid en kostenbesparing.’

Nissan heeft een van de omvangrijkste modelgamma’s van lichte bedrijfswagens met onder meer de Navara pick-up, vanaf begin 2016 de compleet nieuwe NP300 pick-up, de NV200 en de NV400 bestelauto’s en de NT400 Cabstar en NT500 vrachtwagens.

Gunstige gebruikskosten
De bedrijfswagens van Nissan kenmerken zich door hun slimme transportcapaciteiten en doordachte technische voorzieningen zoals een achteruitrijcamera en een NissanConnect-navigatiesysteem. De auto’s staan daarnaast garant voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid, een hoog comfortniveau en gunstige gebruikskosten.

One thought on “Nissan introduceert vijf jaar fabrieksgarantie voor bedrijfswagens

Geef een reactie