Toyota

Toyota op IAA met C-HR Hy-Power en Auris Touring Sports Freestyle

Toyota showde op de IAA Frankfurt Motor Show een opvallend studiemodel van zijn onderscheidend gelijnde crossover C-HR onder de naam C‑HR Hy‑Power Concept. De conceptcar is voorzien van een nieuwe, sterkere hybride aandrijflijn. Op de Toyota stand staat ook de Auris Touring Sports Freestyle evenals de eerder voorgestelde Yaris GRMN. Deze pure ‘hot hatch’ wordt momenteel op de Duitse Nürburgring klaargestoomd voor zijn gelimiteerde productie.

TOYOTA C-HR HY-POWER CONCEPT

  • Nieuwe, krachtiger hybride aandrijflijn
  • Markanter design in combinatie met ‘Dark Carbon’ en ‘Burning Orange’
  • Ontworpen door ED2

Toyota C-HR nog begerenswaardiger
Met de C‑HR Hy‑Power Concept verlegt Toyota zijn grenzen wat betreft het exterieur- en interieurdesign van zijn supersuccesvolle crossover. Toyota’s designcenter ED2 tekende de conceptcar met als doel de C-HR nóg begerenswaardiger te maken. Ofwel een crossover die nog meer inspeelt op de individuele smaak. Hierbij ligt de nadruk op rijplezier en het onderscheidende design. Het resultaat is een Toyota C-HR die met nog meer oog voor detail is ontwikkeld en die de grenzen opzoekt van het op diamanten geïnspireerde design.

Geef een antwoord