Autosport Hyundai

Hyundai i30 N TCR debuteert in laatste races van TCR International Series

De eerste auto die Hyundai Motorsport speciaal voor circuitracen heeft ontwikkeld, neemt deel aan ten minste twee evenementen dit jaar. Twee exemplaren van de Hyundai i30 N TCR verschijnen aan de start van de laatste twee races in de TCR International Series.

De eerste race waar BCR Racing met de Hyundai i30 N TCR aan deelneemt, is de TCR-race op het Zhejiang Circuit in China, op 7 en 8 oktober. BCR Racing werkte gedurende de hele testperiode van de Hyundai i30 N TCR samen met de ingenieurs en technici van Hyundai Motorsport.

De laatste races van het TCR-seizoen zijn belangrijk om de prestaties van de Hyundai i30 N TCR te kunnen vergelijken met die van de concurrentie. De technici zien hoe de auto reageert onder raceomstandigheden, als het circuit tijdens het weekend verandert, en hoe de auto zich handhaaft in het veld, als zoals gewoonlijk deurgreep-aan-deurgreep wordt geracet. Bovendien kan het team informatie vergaren en ervaring opdoen om de auto nog verder te verbeteren voordat de klantenauto’s voor seizoen 2018 worden afgeleverd.

Geef een antwoord