Kia

Kia toont ‘hot hatch’ studiemodel op IAA als voorbode van een nieuwe generatie modellen in C‑segment

Kia onthult 12 september a.s. op de autoshow van Frankfurt (IAA) een totaal nieuw ontworpen ‘hot hatch’ concept car. De auto is ontworpen in het Europese designcentrum van Kia, op slechts 500 meter afstand van de plek van de onthulling. Met dit prototype worden de contouren van de nieuwste generatie Kia cee’d duidelijk zichtbaar.

Het studiemodel presenteert een – voor Kia – nieuwe carrosserievorm. De verlengde ‘hot hatch’ behoudt de atletische styling van de huidige pro_cee’d en combineert tegelijkertijd een opvallende, visuele aantrekkingskracht met veel praktisch gebruiksgemak. Het model is ontworpen voor de jongste lichting autorijders en geeft een spannende blik in de toekomst van Kia.

Kia onthult het nieuwe studiemodel op 12 september op de stand van Kia, te vinden in hal 9 van het beurscentrum Messe Frankfurt.

Geef een antwoord