Algemeen

Goodyear aanbevolen in meer dan 80% van de bandentests van vaktijdschriften

Bij 208 bandentests, in de afgelopen 5 jaar uitgevoerd door 37 respectabele Europese automotive tijdschriften – waaronder ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Zeitung, Auto Express, Gute Fahrt, Auto Moto en ACE/GTÜ – worden de banden van Goodyear in meer dan 80% van de tests aanbevolen1. In 43 van deze tests kwam Goodyear als eerste uit de bus.

Telkens wanneer een nieuwe band wordt ontworpen en ontwikkeld, testen de technici van Goodyear de band aan de hand van meer dan 50 prestatiecriteria, voordat deze in productie wordt genomen. Dit garandeert dat elke nieuwe Goodyear-band aan de hoogste eisen voldoet en uiteindelijk leidt tot een betere rijervaring.

“We zijn bijzonder trots op dit geweldige resultaat. Het benadrukt eens te meer het streven van Goodyear om voortdurend uitmuntende resultaten te leveren wanneer het gaat om excellente producten en innovatie,” aldus Martijn De Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA.

Geef een antwoord