Alfa Romeo Algemeen

Ultieme snellle roadster exclusief te huur bij Hertz in België; de Alfa Romeo 4C Spider

Dankzij de samenwerking tussen Hertz Benelux en FCA (Fiat Chrysler Automobiles) Belgium, kunnen klanten deze zomer wegrijden in een exclusieve en sportieve Alfa Romeo 4C Spider.

De Alfa Romeo 4C Spider is aan de Hertz Dream Collection toegevoegd omdat dit meesterwerk van stijl en prestaties voortkomt uit pure hartstocht voor supercars gemaakt in Modena, Italië. Deze auto zal de klanten in vervoering brengen en een droom zijn die uit komt voor elke autoliefhebber.

Een snelle respons is een eerste vereiste voor een auto die is gebouwd om topprestaties te leveren geïnspireerd door Formule 1. Alfa’s nieuwe TCT-versnellingsbak met dubbele drogeplaatkoppeling en Launch Control verbetert de schakeltijden en de acceleratie. Exclusieve details als de Halo-rolbeugel van carbon, de bi-led-koplampen, de luchtinlaten in de flanken, de dubbele uitlaat, de sportstoelen en de monocoque van koolstofvezel maken van de 4C Spider een indrukwekkend meesterwerk dat pure passie voor de autosport uitstraalt.

“Het is een unieke kans om een van de meest exclusieve sportauto’s van dit moment te huren,” zegt Henk van den Helder, Managing Director Hertz Benelux. “Bij Hertz zijn wij altijd op zoek naar geweldige nieuwe wagens voor onze Dream Collection. Ik weet zeker dat dit een groot succes zal worden!”

Hertz heeft twee van deze wagens (een rode en een gele Alfa Romeo 4C Spider) opgenomen in haar Dream Collection.

Geef een reactie