Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover breidt haar activiteiten uit in Limburg

Jaguar Land Rover past haar dealernetwerk aan in Limburg. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden. Land Rover dealer De Uiver krijgt per 16 juli 2016 ook het Jaguar dealerschap voor de regio Limburg. Jaguar dealer Demandt gaat door deze verandering per 16 juli 2016 verder als Erkend Reparateur voor Jaguar en breidt de service-activiteiten uit met een Erkend Reparateurschap voor Land Rover. De sales activiteiten lopen voor Demandt per 15 juli 2016 ten einde.

De Uiver, sinds jaar en dag Land Rover dealer van de regio Limburg zal per 16 juli 2016 ook het Jaguar dealerschap voor Limburg gaan voeren. De Uiver zal de nieuw verkregen Jaguar activiteiten tijdelijk in het huidige pand aan de Provinciale Weg Noord 84-87 gaan onderbrengen. In de toekomst gaat De Uiver haar activiteiten onderbrengen in een volledig nieuw pand, welke geheel zal voldoen aan het Jaguar Land Rover Arch-Concept. Eigenaar Ralf Feijts is er trots op dat hij naast het dealerschap van Land Rover ook het dealerschap van Jaguar mag gaan voeren.

Door deze verandering in de regio Limburg zullen de sales activiteiten van Jaguar dealer Demandt stoppen en lopen deze ten einde per 15 juli 2016. Demandt, vertrouwd Jaguar dealer van de regio Limburg zal zijn service-activiteiten voor Jaguar per 16 juli 2016 uitbreiden met het Erkend Reparateurschap voor Land Rover. Dit doen zij vanuit het huidige pand gelegen aan de Amerikalaan 122 te Maastricht – Airport.

Geef een antwoord