Algemeen

De Michelin Crossclimate band; Eén band voor het hele jaar

Michelin CrossclimateNu de lente weer begint, is het tijd om de winterbanden onder de auto uit te halen. We hebben ze afgelopen winter eigenlijk niet nodig gehad, maar je kan natuurlijk niet gokken met je normale zomerbanden. En nu maar hopen dat het niet alsnog een natte periode wordt.

Michelin heeft daarom een nieuwe band aan het assortiment toegevoegd: de Michelin Crossclimate band. Met alle voordelen van de zomer- én de winterband! Het lijkt wel te mooi om waar te zijn,maar om de vergelijking en de overeenkomsten duidelijk te maken, heeft de bandengigant een speciale demo-site in de Crossclimate band duidelijk te maken.Een groot voordeel van de all-season-tyre is natuurlijk ook dat je niet twee keer per jaar je bandenwissel moet inplannen, plus het scheelt weer plek in de garage.

Maar het grootste voordeel zit hem er natuurlijk in dat de band veilig is in alle weersomstandigheden. Niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor je kinderen en de omgeving. En is dat niet juist wat we allemaal willen? Gekijk de demo hieronder en klik door voor een uitgebreidere demonstratie.

One thought on “De Michelin Crossclimate band; Eén band voor het hele jaar

Geef een antwoord