Jaguar

Jaguar E-PACE: de nieuwe compacte en krachtige SUV

Jaguar komt 13 juli met een nieuwe compacte en krachtige SUV: de Jaguar E-PACE.

Na de succesvolle introductie van de Jaguar F-PACE – waardoor de verkoop vorig jaar toenam met 83 procent – volgt nu de E-PACE en de 100% elektrische I-PACE Concept, die in 2018 in productie gaat.

Ian Callum, Director of Design, Jaguar: “The combination of sports car looks with Jaguar performance will ensure that the E-PACE stands out. Every Jaguar is designed to excite the senses, and we think E-PACE will do just that, albeit with its own individual character.”

Onthulling
De Jaguar E-PACE beschikt over sportieve AWD-technologie en All-Ingenium benzine- en dieselmotoren, evenals diverse veiligheidssystemen. De onthulling van de compacte en krachtige SUV vindt plaats op 13 juli.

Geef een antwoord