Skoda

ŠKODA verlengt reparatiegarantie tot vier jaar en introduceert service-configurator

ŠKODA introduceert twee unieke initiatieven. Het merk gaat vier jaar reparatiegarantie verlenen op alle werkplaatsactiviteiten die de officiële ŠKODA dealer aan de auto heeft verricht. Met dit unieke initiatief onderstreept ŠKODA het vertrouwen dat zij heeft in de kwaliteit van haar producten én in de dealerorganisatie. Daarnaast introduceert ŠKODA op haar website een service-tool. Daarop kunnen ŠKODA-rijders op basis van hun kenteken op een transparante wijze zien welk onderhoud zij in de toekomst aan hun auto kunnen verwachten en tegen welke prijs.

ŠKODA verricht regelmatig onderzoek onder klanten om zo de relatie met hen verder te verbeteren. Uit een van die onderzoeken bleek dat klanten prijs stellen op een – liefst langdurige – garantie op uitgevoerd onderhoud, zowel op de onderdelen als de werkplaatsuren. Dat heeft geresulteerd in een uitbreiding van de reparatiegarantie tot vier jaar. Het is wat ŠKODA betreft de meest krachtige onderbouwing van het vertrouwen in de hoge kwaliteit die het merk levert.

De verlengde garantie geldt voor alle reparaties en onderhoudsbeurten die door de officiële dealer zijn verricht. Meer details over de verlengde garantie zijn beschikbaar op de website van ŠKODA.

Zekerheid
De website helpt de eigenaar van een ŠKODA inzichtelijk te maken wanneer zijn auto service nodig heeft. Door simpelweg het kenteken en de kilometerstand van de ŠKODA op de nieuwe tool www.skoda.nl/service in te voeren, wordt exact duidelijk welk onderhoud de auto nu en de komende jaren te wachten staat. Via een tijdlijn geeft de service-configurator tot enkele jaren vooruit aan wanneer de auto volgens het ŠKODA Onderhoudsplan naar de werkplaats moet. Daarnaast maakt het systeem inzichtelijk welke werkzaamheden de dealer dan aan de auto gaat verrichten inclusief een korte uitleg in woord en video – bijvoorbeeld een Longlife Onderhoudsservice of het vervangen van bougies of filters – en wat dit gaat kosten. De klant heeft daardoor niet alleen de zekerheid om tegen inzichtelijk gemaakte prijzen in een ŠKODA te rijden die door dealeronderhoud veilig en betrouwbaar is, maar ook dat onderhoud en reparaties tot vier jaar zijn gegarandeerd.

Geef een antwoord