Lexus

Lexus introduceert een ‘unieke kennismaking’ van drie maanden met Lexus Kennismakingslease

Lexus en Lexus Financial Services introduceren met Lexus Kennismakingslease een nieuwe leasevorm. Hiermee kunnen zowel zakelijke rijders als particulieren vrijblijvend kennismaken met Lexus. De klant kan drie maanden de luxe van de Lexus CT 200h, IS 300h of NX 300h Business Line ervaren, evenals de hoge service van de Lexus dealer. Na twee maanden kan de klant aangeven of hij de luxe van Lexus wilt continueren.

Lexus Kennismakingslease van Lexus Financial Services is bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere consumenten die interesse hebben in het (privé) leasen van een Lexus, maar niet direct een vast contract willen afsluiten. Lexus Kennismakingslease geeft hen de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Lexus tegen een tarief dat nagenoeg gelijk is aan het tarief dat de klant zou betalen met een regulier leasecontract.

Regulier leasecontract
Na twee maanden bepaalt de klant of hij de luxe van Lexus wilt voortzetten. Zo ja, dan bestelt de Lexus dealer het Lexus model naar voorkeur met alle gewenste specificaties. Lexus Financial Services zet vervolgens het Lexus Kennismakingsleasecontract om naar een regulier leasecontract. Het nieuwe contract gaat in bij aflevering, maximaal vier maanden na de bestelling.

Vooraf duidelijkheid
Lexus Financial Services berekent vooraf het maandtarief van het nieuwe leasecontract, zodat de klant weet of de Lexus van zijn keuze binnen zijn budget past. Dit maandtarief kan vanwege modelspecificaties, kilometrage en looptijd afwijken van dat van het Kennismakingsleasecontract. Indien de klant geen nieuw contract wilt, kan hij nog één maand in de Lexus blijven rijden voordat deze bij de dealer ingeleverd moet worden.

Geef een reactie