Renault

Renault op de Autosalon van Genève

  • Renault presenteerde nieuwe ZOE e-Sport Concept, een adembenemende versie van de populaire elektrische auto. Het zeer sportieve, 100% elektrisch aangedreven model is een mix van de Renault ZOE en de Renault e.dams raceauto waarmee twee titels in het FIA Formula E kampioenschap behaald zijn. De ZOE e-Sport Concept bundelt de expertise van Renault op het gebied van elektrisch design en gebruik met de knowhow van professioneel racen. Hij bewijst dat de elektrische auto’s van Renault ook uitzonderlijk veel rijplezier kunnen bieden.
  • Debuut nieuwe Renault Captur, met een nog meer onderscheidende styling en nieuwe technologie, waarmee het uitgebreide aanbod crossovers versterkt wordt in juni 2017.
  • Nieuwe Renault Koleos komt medio 2017 op de Europese markt.
  • Europese marktintroductie Renault Alaskan nog voor het einde van 2017. De rijk uitgeruste 1-tons pick-up schittert in Genève.

De Renault ZOE e-Sport Concept: een spectaculaire ZOE
De Renault ZOE e-Sport Concept onderstreept de voortrekkersrol van Renault in de voortdurende ontwikkeling van elektrische voertuigen. De ZOE e-Sport Concept is gebouwd op het platform van de ZOE en omgebouwd tot raceauto met behulp van de grote hoeveelheid kennis en ervaring van Groupe Renault na drie jaar in het FIA Formula E kampioenschap: een raceklasse met elektrische eenzitters. De Formula E wint sterk aan populariteit door de races op straatcircuits in grote steden en maakt het voor het grote publiek toegankelijk om high-performance elektrische raceauto’s te zien strijden.

Wereldpremière nieuwe Renault Captur en uitgebreid aanbod crossovers
De Renault Captur, in 2016 de bestverkochte crossover van Europa met 215.670 verkochte exemplaren, is voorzien van een nog meer onderscheidende uitstraling en innovatieve technologie. In 2016 was de Captur in Nederland het bestverkochte model in de particuliere markt. Tevens wordt de Captur voor het eerst leverbaar als INITIALE PARIS. Samen met de Kadjar en Koleos biedt Renault een fris en uitgebreid aanbod van crossovers.

Nieuwe Renault Koleos komt naar Europa
De Renault Koleos, onthuld in Peking in april 2016 en inmiddels te koop in Australië, Turkije, Azië, Golf-regio en een aantal Zuid-Amerikaanse landen, komt medio 2017 op de Nederlandse en Europese markt. Hij combineert de robuuste uitstraling van een SUV met het comfort van een ruime sedan.

Toonaangevende Renault Alaskan voor het einde van dit jaar leverbaar in Europa
De Renault Alaskan kwam eind 2016 in Zuid-Amerika op de markt, waar dit soort voertuigen bijzonder populair zijn. Voorafgaand aan de Alaskan lanceerde Renault daar de succesvolle Duster Oroch. Deze baanbrekende pick-up met dubbele cabine, vier deuren, vijf zitplaatsen en een riante laadbak groeide in enkele maanden uit tot de bestverkochte pick-up in Argentinië en Colombia.

Geef een antwoord