Suzuki

Suzuki Baleno voor € 379,- per maand, ínclusief brandstof

Suzuki breekt met de traditie dat private lease exclusief brandstof is. Als eerste automerk biedt het samen met Suzuki Financial Services een echt complete deal aan. De Baleno 1.2 Exclusive is met Suzuki All-inclusive Plus als actie verkrijgbaar voor € 379,- per maand, ínclusief de brandstof en alle andere autokosten zoals de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud. Het aanbod is beperkt.

Wie jaarlijks niet meer dan 10.000 kilometer rijdt, betaalt nooit meer dan het maandbedrag. De tankpas die de klant ontvangt, is te gebruiken bij alle 4.200 tankstations die Nederland rijk is. Ook inbegrepen zijn: onderhoud, een allrisk- en inzittendenverzekering, pechhulp binnen de EU en vervangend vervoer. De Suzuki-rijder is daarmee volledig ontzorgd.

Ruim en compleet
De Suzuki Baleno is een ruime, complete gezinsauto met plek voor 5 volwassenen. De bagageruimte van 355 liter is de grootste in zijn klasse. Met de Exclusive-uitvoering ontbreekt het de rijder aan niks. Standaard zijn onder meer: metallic lak, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en ESP® voor optimale stabiliteit. En ook een radio/cd-/mp3-speler met USB-aansluiting en Bluetooth® is aanwezig.

Tijdelijke actie
De actie is tijdelijk en geldt tot en met 31 januari 2017. Suzuki is het eerste automerk dat een dergelijke scherpe private leasedeal aanbiedt. Het maandbedrag van € 379,- is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden, 10.000 kilometer per jaar en minimaal 12 schadevrije jaren.

Geef een reactie