Nissan

Nissan introduceert LEAF 30 kWh Business Edition

Met de Business Edition introduceert Nissan een ijzersterk vervolg op de succesformule van de volledig elektrische Nissan LEAF. Hij is completer dan ooit en tegelijkertijd zeer scherp geprijsd. Deze speciale uitvoering is nu beschikbaar.

Behalve een imposant NEDC-bereik van 250 kilometer en 4 procent bijtelling biedt de LEAF 30 kWh Business Edition ook een serie comfortverhogende extra’s. De Nissan is voorzien van onder meer lederen stoelbekleding, verwarmbare stoelen en een verwarmbaar stuur, een Around View Monitor en een Bose-audiosysteem. Ook is de auto voorzien van een snellaadaansluiting van 50 kW.

Charge pack
De fiscale waarde (basis voor berekening van de bijtelling) van de LEAF 30 kWh Business Edition bedraagt 33.990 euro. De verkoopprijs inclusief afleveringskosten bedraagt 34.840 euro. De gunstige prijs en lage bijtelling van 4 procent vormen een aantrekkelijke combinatie. Zakelijk rijders betalen slechts 46 euro bijtelling per maand (bij 40,4 procent IB).

Nissan biedt daarnaast als accessoire een aantrekkelijk geprijsd charge pack aan. Dit bestaat uit een NUON-wallbox (inclusief basisinstallatie) en een snellaadtegoed van 1.000 euro bij Fastned. Dit pakket kost 1.000 euro.

Gratis snelladen
De LEAF 30 kWh laat een bereik van 250 kilometer noteren (NEDC), wat in de praktijk neerkomt op 150 tot 200 kilometer elektrisch rijden. De snellaadfunctie vergoot de flexibiliteit van de Nissan. Nederland telt enkele honderden snelladers. Ruim vijftig daarvan zijn van Fastned.

Geef een antwoord