Algemeen

Hertz Gold Plus Rewards 5e verjaardag

Hertz Europe Limited, onderdeel van Hertz Global Holdings (NYSE:HTZ), viert haar vijfde verjaardag van het loyaliteitsprograma Hertz Gold Plus Rewards in Europa en biedt haar leden in Europa de kans exclusieve prijzen te winnen wanneer zij bij Hertz huren. Nu kunnen alle Gold Plus Rewards leden bij meer vestigingen punten verdienen en inwisselen met nieuwe deelnemende landen zoals Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Een gelukkige winnaar ontvangt 500.000 punten wat voldoende is om te genieten van meer dan 555 award huurdagen bij elk van de deelnemende landen wereldwijd. Er zijn meer prijzen waaronder 5.000 punten voor elk van de vijf winnaars die goed zijn voor een reward huurweek, vijf upgrades voor Five Star leden naar President Circle en vijf upgrades voor leden voor hun volgende huur. Alle gekwalificeerde huren dienen te worden gereserveerd tussen 16 november en 15 december 2016 voor ophalen voor 15 december 2016 met een minimum huurlengte van twee dagen en maximum huurlengte van 28 dagen. Voorwaarden en condities zijn van toepassing.

Gedurende de laatste vijf jaar, Hertz Gold Plus Rewards® leden die woonachtig zijn in Europa hebben circa 1.500.000.000 punten verdiend wat gelijk staat aan 22.000.000 reward huurdagen die in deelnemende landen kunnen worden ingewisseld. Verdiende punten kunnen worden gebruikt voor autohuur of andere optionele services. De punten komen niet te vervallen zolang het lid van Hertz Gold Plus Rewards in de laatste 24 maanden huuractiviteit heeft gehad.

Aanmelden bij Hertz Gold Plus Rewards is gratis en beschikbaar in meer dan 70 landen wereldwijd. Dit jaar heeft het loyaliteitsprogramma meerdere landen toegevoegd voor leden om te verdienen en in te wisselen zoals China, Denemarken, Finland, Japan, Noorwegen, Portugal, Singapore, Zuid-Korea en Zwede.

Alle andere landen waar punten kunnen worden verdiend en uitgegeven zijn: Australië, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Klanten kunnen gratis lid worden van Hertz Gold Plus Rewards via de Hertz website, bij de huurbalie of via de telefoon. Leden kunnen in bij meer dan 50 luchthavenlocaties en meer dan 4000 locaties wereldwijd, de balie overslaan en meteen doorlopen naar de auto en bij vertoon van het rijbewijs de sleutel ophalen en de weg op gaan. Op de Hertz website is meer informative beschikbaar.

Dit jaar heeft Hertz Gold Plus Rewards voor het vijfde opeenvolgende jaar de FlyerTalk Award ontvangen. Het programma is vereerd als Best Rewards Program van de catogorie Vervoer in Amerika, Europa, Afrika, Azië en het Midden Oosten en heeft wereldwijd de titel van Outstanding Benefits ontvangen.

Geef een antwoord