Skoda

SKODA Citigo: functioneler en interactiever dan ooit

ŠKODA heeft de Citigo een technologische upgrade gegeven. Naast een nieuw, eigentijds LED koplampdesign heeft de Citigo in het interieur flinke sprongen vooruit gemaakt met nieuwe infotainmentsystemen, smartphone-integratie en comfortabele extra’s.

Uiterlijk krijgt de ŠKODA Citigo – het Tsjechische succesnummer in de compacte klasse – onder andere vernieuwde koplampunits met dubbele lampen en heldere, energiezuinige LED dagrijverlichting.

scaronkodacitigo4

Move & Fun App
Belangrijk nieuws in het interieur is de optimale smartphone-integratie via de smartphone-houder en de Move&Fun App inclusief TomTom-navigatie. Eenvoudig te bedienen via de smartphone, waarmee je ook rijstatistieken en persoonlijke zuinigheidsscores (‘Greenscore’) kunt bijhouden. De smartphone-integratie via de Move&Fun App – opvolger van het eerdere Move&Fun – is als optie op elke nieuwe Citigo verkrijgbaar.

Infotainmentsystemen
Nieuw zijn ook de audio- en infotainmentsystemen Radio Blues en Radio Swing. De eerste omvat een radio-/CD-speler ‘Blues’ met 2 luidsprekers en AUX-IN en is leverbaar vanaf € 200. Radio Swing, standaard vanaf de Citigo Ambition, heeft een 5-inch kleurentouchscreen voor de bediening van alle FM/AM – en optioneel ook DAB+ – radio-, telefoon- en autofuncties inclusief AUX/USB/SD, Bluetooth-voorbereiding en 6 luidsprekers.

Andere handige, veilige en comfortabele noviteiten zijn de regen- en lichtsensor (voortaan standaard vanaf de Citigo Ambition) en het Climatronic automatische klimaatsysteem met pollenfilter als optie voor de Citigo Style.

scaronkodacitigo5

Zuinig en milieubewust, op benzine en aardgas
De compacte ŠKODA Citigo 5-deurs biedt voor de aandrijving onveranderd veel keuze: er zijn drie spaarzame 1.0-liter driecilinder benzinemotoren met handgeschakelde 5-versnellingsbak of 5-traps automaat, en een extra milieubewuste 1.0 50 kW G-TEC Greentech-uitvoering die kan rijden op benzine en aardgas.

De ŠKODA Citigo is er als 1.0 44 kW Greentech in Active-uitvoering met handgeschakelde 5-versnellingsbak vanaf € 10.870*.

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

scaronkodacitigo1

Geef een antwoord