Peugeot

De nieuwe Peugeot’s 2008, 3008 en 5008: Het SUV-Offensief

Met de lancering van vijf nieuwe SUV’s, staat 2016 in het kader van ons mondiale offensief in dit segment. Na de nieuwe Peugeot 2008 in Europa en de revolutionaire doorontwikkeling van de Peugeot 3008 in China in het eerste semester, heeft het merk enkele weken geleden de Peugeot 4008 onthuld in China en beleefden de twee nieuwe PeugeotT 3008 en 5008 SUV’s hun wereldpremière in Parijs.

De nieuwe 2008, de compacte SUV van Peugeot

Geroemd door de klanten vanaf de lancering voor zijn elegantie en rijprestaties, verschijnt de nieuwe Peugeot2008 in 2016 in een duidelijk SUV-ontwerp dat kracht en verleiding uitstraalt.

Het nieuwe afwerkingsniveau GT Line, voortaan leverbaar voor het gehele gamma, biedt een sportieve en chique sfeer. De Peugeot i-Cockpit® zorgt voor een unieke beleving en de ervaring van intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag.

De nieuwe Peugeot 2008 met zijn voorbeeldige rijgedrag, heeft Grip Control, een adaptief aandrijfsysteem dat zorgt voor verregaande functionaliteit op alle soorten wegdek.

De PeugeotT 2008 is voorzien van de functie Mirror Screen, compatible met MirrorLink® en Apple CarPlayTM, en van diverse voor dit segment unieke uitrustingen: achteruitrijcamera, Active City Brake en Park Assist.

Het gamma bestaat uit Euro6 PureTech en BlueHDi motoren en biedt vier voor hun segment Best in Class motoren.

De nieuwe Peugeot 2008 wordt geproduceerd in Mulhouse en krijgt daarmee het Origine France Garantie label. Deze auto is tweede in zijn segment in Europa en eerste in zijn segment in de categorie benzinemotoren.

De nieuwe Peugeot 3008 … een frisse wind door het SUV C-segment

Deze langverwachte SUV zet de aanval in op de SUV-markt van het C-segment, een klasse die overal ter wereld volop groeit. Hij zet sterke troeven in om tegemoet te komen aan de wensen van een veeleisende klantengroep die zich wil onderscheiden en nieuwe ervaringen wil beleven. Of het nu is met de spectaculaire, gloednieuwe Peugeot i-Cockpit® is, of het bijzonder creatieve design, de verbeterde constructie of met de hightech uitrustingen ten behoeve van comfort en veiligheid, de nieuwe SUV Peugeot 3008 is vastbesloten zich te positioneren als grote speler op de markt. Leverbaar met sterke en zuinige motoren en een uitgebreid gamma met onder meer de dynamische afwerkingen GT en GT Line, introduceert de nieuwe SUV Peugeot 3008 een nieuw gamma SUV’s dat wereldwijd (h)erkend zal worden.

De nieuwe SUV Peugeot 3008 wordt gemaakt in Sochaux, krijgt het Origine France Garantie label en wordt wereldwijd gelanceerd in de weken volgend op de Salon de l’Automobile in Parijs.

Nieuwe Peugeot 5008 … een nieuwe dimensie van SUV

De naam is gebleven, maar het concept is volkomen nieuw. De nieuwe Peugeot 5008 ontgint een nieuw gebied: dat van de grote 7-zits SUV’s van het C-segment. En hij zet zich overtuigend neer op deze veelbelovende markt.

De nieuwe SUV Peugeot 5008 heeft niet alleen de nieuwe Peugeot i-Cockpit® en het Efficient Modular Platform EMP2, maar ook talrijke hightech uitrustingen. Het dynamische en elegante design verbergt voorbeeldige functionaliteit: met zijn zeven separate stoelen is de nieuwe SUV Peugeot 5008 de eerste SUV met de van monospaces bekende modulariteit. De stoelen op de 2e zitrij zijn niet alleen los, maar ook verstelbaar en neerklapbaar. De stoelen van de 3e zitrij zijn neerklapbaar en bovendien gemakkelijk te verwijderen om de record bagageruimte van maar liefst 780 dm3 VDA 210 vrij te maken.

De nieuwe SUV Peugeot 5008 wordt geproduceerd in Rennes en werd al gepresenteerd aan het publiek in Parijs, voordat hij in het voorjaar van 2017 internationaal wordt gelanceerd.

 

Geef een antwoord