Jaguar

Ook Jaguar XF als Corporate Edition

Behalve de Jaguar XE is nu ook de Jaguar XF leverbaar als aantrekkelijke Corporate Edition. Deze uitvoeringen zijn bedoeld voor zakelijk rijders, zijn zeer compleet uitgerust en komen bij aanschaf in 2016 nog gedurende vijf jaar in aanmerking voor 21% bijtelling (vanwege 104 gram CO2/km). Die bijtelling wordt bovendien berekend over catalogusprijzen waarin een klantvoordeel oplopend tot € 4.246,- is verwerkt. De prijzen van de Jaguar XF Corporate Edition lopen uiteen van € 48.950,- tot € 58.600,-. Daarmee heeft de Corporate Edition ook op de XF een zeer concurrerende prijsstelling.

De Jaguar XF Corporate Edition is er om te beginnen op basis van de Pure-uitvoering met de 120 kW/163 pk sterke 2.0 E-Performance turbodieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak. De standaarduitrusting van dit model omvat ook het InControl Touch SD navigatiesysteem, Jaguar Voice spraakbediening, Park Distance Control (PDC) vóór en achter met achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, een multifunctioneel stuurwiel in Softgrain leder, een automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De XF Corporate Edition Pure met 21% bijtelling is er vanaf € 48.950,- en het klantvoordeel bedraagt € 1.688,- De leasebedragen starten bij € 779,- per maand (o.b.v. 60 maanden en 100.000 km).

XF Corporate Edition ook op basis van Prestige en R-Sport
Ook de Jaguar XF Prestige, die focust op luxe, en de sportief getinte XF R-Sport met de 2.0 D E-Performance (120 kW/163 pk) zijn er als Corporate Edition. Ze worden standaard geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. De geavanceerde achttraps automaat is optioneel. Voor beide modellen geldt dat de toch al complete standaarduitrusting wordt uitgebreid met het Premium Business Pack en het Winter Pack. Dat betekent dat ze standaard voorzien zijn van alle extra’s van de XF Corporate Edition Pure, inclusief het InControl Touch Pro Pack met SSD navigatie, het Meridian Sound System van 380 W en het InControl Connect Pro pack. Bovenop de zeer complete standaarduitrusting wordt de XF Corporate Edition Prestige nog eens extra uitgerust met de viervoudig elektrisch verstelbare lendensteun voor de voorstoelen en de XF Corporate Edition R-Sport met lederen stoelbekleding.

De Jaguar XF Corporate Edition Prestige is er vanaf € 53.300,- en de XF Corporate Edition R-Sport vanaf € 55.900,- Het klantvoordeel voor deze modellen bedraagt maximaal € 4.246,-.

Geef een antwoord