Toyota

Uitdagende Toyota C-HR maakt publieksdebuut op Paris Motor Show 2016

Toyota laat in Parijs de vernieuwer in het C-crossover segment zien; de Toyota C-HR. Het is een uitdagend gestileerde ruime vijfdeurs op het compleet nieuwe, dynamische TNGA platform (Toyota New Global Architecture). Ook op het gebied van actieve veiligheid gooit de C-HR hoge ogen door standaard Toyota Safety Sense toe te passen. In Parijs beleeft de nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid zijn Europese debuut. Toyota viert de lancering van Toyota Gazoo Racing en blikt in de toekomst met de concept brandstofcelauto Toyota FCV PLUS.

Op de Paris Motor Show zal dit jaar een groot deel van de stand voor de Toyota C-HR bestemd zijn. De coupé-achtige crossover maakt er zijn volledige publieksdebuut. In ons land is de Toyota C-HR te bestellen vanaf 24.495 euro.

Europese première voor Prius Plug-in Hybrid
Op de Paris Motor Show beleeft ook de nieuwe Prius Plug-in Hybrid zijn Europese première. Deze écht zuinige plug-in hybrid is eveneens gebouwd op TNGA platform en weet uitzonderlijke efficiency te realiseren als gevolg van de nieuwe Plug-in Hybrid powertrain.

FCV PLUS
De Toyota FCV PLUS zal voor het eerst in Europa te zien zijn. Deze conceptcar laat zien hoe brandstofcelauto’s een bijdrage kunnen leveren aan de toekomstige energievoorziening. De FCV PLUS is niet alleen ideaal voor stedelijke gebieden, ook kan hij energie leveren aan de woning van de eigenaar of de lokale gemeenschap.

Toyota Gazoo Racing
Tot slot viert Toyota de lancering van Toyota Gazoo Racing, de overkoepelende naam voor alle motorsportactiviteiten van Toyota, waaronder de activiteiten rondom het World Endurance Championship (WEC) alsook – vanaf 2017 – het World Rally Championship (WRC).

06-prius-plug-in-hybrid

Geef een antwoord