Beetle Denim
Volkswagen

Back to the seventies met de nieuwe Beetle Denim

Volkswagen introduceert het Denim pakket voor de vernieuwde Beetle. De ‘Beetle Denim’ vindt zijn inspiratie in de ‘Jeans Beetle’ uit 1974 en combineert modern design met de nostalgische looks van het succesnummer van toen.

Het Denim pakket voor de Beetle doet zijn naam eer aan met de speciale carrosseriekleur ‘Stonewashed Blue’ metallic en 17-inch ‘Circle’ velgen in ‘Dark Graphite’ met een chromen afdekking. De sportstoelen van de Beetle met Denim pakket zijn bekleed met blauwe stof met rode accenten en witte biezen en zijn voorzien van opbergruimten in jeans-stijl. Het interieur is verder afgewerkt met unieke blauwe details. De Cabriolet krijgt bovendien een softtop in jeans-tint.

Andere highlights van het Denim pakket voor de Beetle zijn onder meer de ‘Denim’ opschriften op de flanken, het dashpad in ‘Blue Brushed’ kleur, de middenarmsteun vóór met opbergvak in ‘Deep Blue’ lederlook, vloermatten met gekleurde omranding en rood ‘Beetle’ embleem, deurpanelen met inzetmateriaal in ‘Deep Blue’ lederlook, een middenconsole in ‘Platinum Grau’ lak, stootlijsten in carrosseriekleur met chromen details en fraaie instaplijsten.

Het Denim pakket kost 3.153 euro en is leverbaar voor de Beetle Exclusive Series.

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor kosten en verkoopinformatie volkswagen.nl.

Geef een antwoord