Hyundai

Hyundai onthult eerste details nieuwe Hyundai i30

De nieuwe Hyundai i30 komt er aan! Vooruitlopend op de wereldpremière op 7 september in Frankfurt – de thuisbasis van Hyundai in Europa – en de publieke primeur op de Autosalon van Parijs op 28 september, maakt Hyundai vandaag de eerste details van deze compleet nieuwe middenklasser bekend.

Met de nieuwe generatie Hyundai i30 zet Hyundai een nieuwe stap voorwaarts op het gebied van design en technologische oplossingen. Volgens Peter Schreyer, Hyundai’s President en Chief Design Officier, is de nieuwe Hyundai i30 ‘een auto voor iedereen. We hebben niet zozeer naar één klant gekeken. Wij focusten ons op een veel bredere groep kritische en veeleisende consumenten’.

Toegankelijk, dynamisch en eigentijds
De nieuwe Hyundai i30 is toegankelijk, dynamisch en eigentijds – een evolutie van Hyundai’s designtaal, met natuurlijke vloeiende lijnen en verfijnde oppervlakken voor een tijdloze uitstraling. Bovendien krijgt de nieuwe generatie Hyundai i30 een in het oog springende nieuwe grille, het familiegezicht van Hyundai.

Hyundai heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe Hyundai i30 nadrukkelijk gekeken naar de sterk veranderende trends op het gebied van technologische oplossingen, individualisering en flexibiliteit. De nieuwe Hyundai i30 biedt moderne efficiënte en dynamische krachtbronnen, uitgekiende veiligheidssystemen en hoogstaande connectiviteitsdiensten aan om zodoende tegemoet te komen aan de kritische wensen van de veeleisende Europese consument. Niet voor niets is de nieuwe generatie Hyundai i30 ontworpen, ontwikkeld en getest in Europa voor Europeanen.

https://www.youtube.com/watch?v=WLHhrigZyxA

Geef een reactie