Suzuki

Suzuki Vitara nu ook in Limited Edition

Suzuki presenteert een nieuwe bijzonder stijlvolle uitvoering van zijn compacte SUV Vitara. De oplage van deze extra luxe Suzuki Vitara Limited Edition bedraagt slechts 250 exemplaren. Ondanks zijn exclusiviteit en complete uitrusting, beginnen de prijzen bij € 24.999,-.

De Suzuki Vitara Limited Edition is gebaseerd op de Exclusive-versie en verkrijgbaar met de 1.6-liter benzinemotor of de 1.6-liter dieselmotor. In beide gevallen bedraagt het vermogen 88 kW/120 pk. Daarbij biedt Suzuki voor de Vitara Limited Edition de keuze uit zeven carrosseriekleuren.

Nóg completere uitrusting
De toch al complete uitrusting van de Vitara Exclusive is voor de Vitara Limited Edition uitgebreid met zwarte gepolijste 18″ velgen, met leder en stof beklede stoelen (bruin-antraciet of zwart-zilver) en lederen bekleding van het dashboard, de middenconsole en middenarmsteun. De armsteun is bovendien voorzien van een draadloze telefoonoplader.

Genummerde badge
De Suzuki Vitara Limited Edition is verder te herkennen aan de luxe mattenset met randen die met de ledersoort nubuck zijn afgewerkt, een sportgrille, verchroomde motorkap-ornamenten en skidplates ‘Outdoor’ aan voor- en achterzijde. Om het exclusieve karakter van de Vitara Limited Edition andermaal te benadrukken, is het dashboard voorzien van een genummerde Limited Edition-badge.

Voordeel van € 3.500,-
De extra uitrusting van de Vitara Limited Edition heeft een waarde van circa € 4.400,-. Hiermee bedraagt het voordeel € 2.000,-. Tevens kunnen kopers van een nieuwe Suzuki Vitara, ongeacht de uitvoering, profiteren van € 1.500,- instappremie. De Vitara Limited Edition is per direct leverbaar bij de Suzuki-dealer.

Geef een antwoord