Jaguar

Paul Haarhuis kiest voor de sportiviteit van de Jaguar XE

Paul Haarhuis is meervoudig Grand Slam-winnaar, captain van het Nederlandse Fed Cup-team én enthousiast Jaguar-rijder. Dat laatste zet hij nu extra kracht bij door voor de nieuwe Jaguar XE te kiezen. Uiteraard speelt sportiviteit hierbij een hoofdrol: Haarhuis koos voor een handgeschakelde Jaguar XE R-Sport in Odyssey Red.

Paul Haarhuis beleeft met ‘zijn’ Fed Cup-team een bijzondere periode. Bij de World Cup of Tennis zorgden de Nederlandse dames in februari voor een daverende verrassing door Rusland te verslaan en zodoende de halve finale van het officieuze wereldkampioenschap te bereiken. Haarhuis benadrukt dat dit een echte teamprestatie is: “Op de baan moeten de meiden het doen, ik probeer de randvoorwaarden voor optimaal presteren te scheppen. Ik besteed veel aandacht aan de sfeer in het team en uiteraard aan de trainingen. Zeker als je de posities op de wereldranglijst van de individuele speelsters bekijkt, is het bereiken van de halve finale een zeer goede prestatie.”

6-Jaguar-Paul-Haarhuis
Kracht en uithoudingsvermogen
Bij Paul Haarhuis staan de dagelijkse werkzaamheden nog steeds in het teken van sportiviteit én ambitie. Dát herkent hij ook in Jaguar: “Jaguar heeft een sportieve historie en werkt tegelijkertijd vol ambitie aan de toekomst. Mijn nieuwe Jaguar XE is de perfecte belichaming daarvan. Hij komt om te beginnen zeer dynamisch voor de dag: het is een R-Sport uitvoering in Odyssey Red met black pack en zwarte velgen. Ik vind hem prachtig en ik ben niet de enige, ook mijn zoon is er helemaal weg van. Onder de kap zit een 2,0-liter turbodieselmotor die kracht en uithoudingsvermogen combineert zoals een topsporter dat ook kan. De auto rijdt fantastisch en wat mij betreft wordt de pure beleving alleen nog maar versterkt door de handgeschakelde zesversnellingsbak. Kortom: een ‘daily driver’ met volop rijplezier en, ook heel belangrijk: met voldoende ruimte voor het hele gezin.”

1-Jaguar-Paul-Haarhuis

Uiteraard zullen zowel Paul Haarhuis als Jaguar aanwezig zijn tijdens het Ricoh Open ‘grass court championship’ tennistournooi van 6 t/m 12 juni 2016 in Autotron Rosmalen.

Paul Haarhuis is als viervoudig finalist en winnaar (1998 met Jacco Eltingh) van de Gentlemen’s Doubles en Jaguar als ‘official car supplier’ (sinds 2015) tevens verbonden aan het bekendste tennistoernooi van de wereld: ‘The Championship’ Wimbledon, van 27 juni t/m 10 juli 2016.

4-Jaguar-Paul-Haarhuis

Geef een reactie