Jaguar

100.000e gebouwde Jaguar F-Pace bestemd voor José Mourinho

José Mourinho, de manager van voetbalclub Manchester United, bracht onlangs een verrassingsbezoek aan de Jaguar Land Rover-fabriek in Solihull. Daar hielp hij bij de productie van zijn nieuwe auto, de 100.000e Jaguar F‑PACE.

Mourinho vertelde: ‘It was an amazing experience to see all the technology and hard work that goes into developing such a beautiful car. Jaguar is a brand that I have been involved with for many years. Back in 2014, I was the first UK customer to receive the F-Type Coupe and now to become the 100,000th Jaguar F‑PACE customer is something that is very special.’

Ian Callum, Jaguars Director of Design, zei: ‘It’s great to have one of the most successful football managers drive the F‑PACE, an SUV that has been voted the best and most beautiful car in the world by the 2017 World Car of the Year jury. Just like José Mourinho, the F‑PACE is all about individual style and top performance.’

100.000 exemplaren
De F‑PACE is de snelst verkopende Jaguar ooit. Dit model bereikte sneller dan alle andere modellen van het merk de mijlpaal van 100.000 verkochte exemplaren. De F‑PACE biedt een ongekende mix van prestaties, fraai design en praktisch gebruiksgemak. Om ervoor te zorgen dat elk aspect van de F‑PACE ook onder de meest extreme omstandigheden perfect functioneert, heeft Jaguar de auto tijdens de ontwikkeling onderworpen aan het zwaarste testprogramma dat de fabrikant ooit heeft toegepast.

Armin van Buuren
Overigens is top-dj Armin van Buuren berijder van de eerste Jaguar F‑PACE in Nederland. Hij nam zijn exemplaar in ontvangst kort voor het model in Nederland in de showroom verscheen. Van Buurens F‑PACE is voorzien van een 3.0‑liter V6 Supercharged‑benzinemotor met 279 kW (380 pk). In Nederland is de Jaguar F‑PACE leverbaar voor prijzen vanaf € 57.100,-.

Geef een antwoord