Jaguar

Jaguar presenteert Limited Edition kalender van spraakmakende foto-shoot

De eerste vijf foto’s die de Nederlands-Iranese fotograaf Rahi Rezvani maakte van de actrice Victoria Koblenko deed onlangs flink wat stof opwaaien. In de serie is Koblenko te zien als een filmische figuur in een sensueel beladen rollenspel met de nieuwe Jaguar F-TYPE. Jaguar omarmt dit project en bundelt de twaalf foto’s tot een exclusieve Limited Edition kalender die in een beperkte oplage van 100 stuks te koop zal zijn bij de Jaguar-dealer. De opbrengst gaat geheel naar een goed doel.
5-Victoria-Koblenko-Rahi-Rezvani-2015
De F-TYPE als mannelijk ego
Koblenko en Rezvani rijden beiden in de nieuwe F-TYPE. Tijdens een toevallige ontmoeting deelden ze hun enthousiasme en ontstond het idee de door hen ervaren menselijke karakteristieken in de auto vorm te geven in een fotoshoot. Het resultaat is een serie van twaalf spraakmakende foto’s die een ode vormen aan de donkere kant van het leven en het mannelijke ego van de Jaguar doen samensmelten met het vrouwelijke ego van Koblenko.
4-Victoria-Koblenko-Rahi-Rezvani-2015
Onthulling op Masters of LXRY
Van de complete serie van twaalf foto’s is een kalender gemaakt die voor het eerst aan het publiek getoond wordt op donderdag 10 december, tijdens de openingsavond van lifestyle beurs Masters of LXRY. Zowel Victoria Koblenko als Rahi Rezvani zijn 10 december als speciale gasten aanwezig in de stand van Jaguar om ter plekke de kalender te onthullen. De exclusieve kalenders worden vanaf die avond exclusief via het dealernetwerk van Jaguar verkocht voor €200,- per stuk.
2-Victoria-Koblenko-Rahi-Rezvani-2015
Over Rahi Rezvani
De in Iran geboren Nederlandse fotograaf Rahi Rezvani heeft menig grote der aarde voor de lens gehad. Zo legde hij Jennifer Lopez en William Defoe op de gevoelige plaat vast en maken namen als Atelier Versace, Marcel Wanders en Marina Abramović graag gebruik van zijn creatieve diensten. In zijn werk speelt Rahi graag met licht, of beter, het weglaten daarvan, om de rauwe kant van zijn onderwerpen met duister te belichten. Zijn onderwerpen kunnen personen zijn, maar ook voorwerpen die hij in zijn werk een haast menselijk karakter weet te geven.
1-Victoria-Koblenko-Rahi-Rezvani-2015
Over Victoria Koblenko
Victoria Koblenko is bij het Nederlands publiek het meest bekend van haar rol in Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast speelde ze in diverse binnen- en buitenlandse producties en toneelvoorstellingen en schreef ze columns voor dagblad Metro. Ze werd geboren in Oekraïne, maar woont als sinds haar twaalfde in Nederland.

One thought on “Jaguar presenteert Limited Edition kalender van spraakmakende foto-shoot

Geef een reactie