Suzuki

Suzuki toont o.a. Ignis concept op de Tokyo Motor Show

Suzuki pakt stevig uit tijdens de Tokyo Motor Show die eind deze maand haar deuren opent. Op de Suzuki stand zullen diverse concepts te bewonderen zijn, die een indruk geven van de toekomstplannen van Suzuki.

Op de autosalon van Genève toonde Suzuki eerder dit jaar de iM-4 concept. Dit model is inmiddels verder ontwikkeld en heet nu concept Ignis. Dit compacte model staat op een ultralicht chassis, net als de onlangs geïntroduceerde nieuwe Suzuki modellen als de Vitara en de Celerio en de binnenkort te introduceren nieuwe Baleno. De Ignis combineert bovendien het 4WD DNA van Suzuki met innovatieve brandstof besparende technologieën. In het retro design zijn elementen terug te vinden uit de rijke modelhistorie van Suzuki, waaronder de Fronte (front, grille, koplampen, ramen), de Swift (zwarte A- en B-stijl) en de vele 4WD modellen (vormgeving motorkap en fenders). De concept Ignis-trail is een ruigere versie van de Ignis, met o.a. dakrelingen, grotere wielen en stoere zijskirts. 033

De Mighty Deck concept is een minicar met een canvas dak en open laadbak, die voor diverse doeleinden bruikbaar is in zowel het dagelijks leven als de vrije tijd. De Air Triser concept is een compacte minivan, waarvan het interieur flexibel en naar eigen inzicht in te delen is. Zo kunnen de zitplaatsen bijv. tegenover elkaar geplaatst worden of in lounge opstelling (u-vorm). Bovendien kan content van een smartphone getoond worden op een groot formaat display, die van de B-stijl doorloopt in het plafond.

NOMADE_SM_P3-4_三校ol埋込出力用cs51 023 019 017 010 008 003 002

One thought on “Suzuki toont o.a. Ignis concept op de Tokyo Motor Show

Geef een reactie