Suzuki

Extra sportieve versie Suzuki Vitara met turbomotor

Eerder dit jaar introduceerde Suzuki de nieuwe Vitara. De verkopen van deze compacte SUV overtreffen de verwachtingen ruimschoots, waardoor het model in grote mate bijdraagt aan het huidige succes van Suzuki. Waar de totale automarkt in Nederland een groei van 6% toont, heeft Suzuki tot nu toe ruim 22% meer auto’s geregistreerd dan vorig jaar. Het leveringsprogramma wordt nu uitgebreid met de Vitara 1.4 S, een extra sportieve versie met turbomotor.
01-suzuki-vitara-s
Suzuki rust de Vitara 1.4 S uit met een zg. BoosterJet, een compleet nieuwe generatie hypermoderne motoren met directe inspuiting en turbo. In ons land is de Vitara het eerste model Suzuki dat hiermee kan worden geleverd. Deze zuinige 1.4 motor produceert 103 kW / 140 pk bij 5.500 tpm en liefst 220 Nm bij 1.500 tpm. Met een normverbruik van 1 op 19,2 en een uitstoot vanaf slechts 121 CO2 gr./km., behoort de Vitara met BoosterJet tot de zuinigste en schoonste auto’s in zijn klasse.
03-suzuki-vitara-s
Daarnaast onderscheidt de Vitara 1.4 S zich met een opvallend sportief uiterlijk. Een extra stoere grille, zilverkleurige spiegels, sportieve zwarte velgen en rode accenten in de koplampunits. Ook het interieur heeft sportieve tintjes met o.a. een sportstuur, sportpedalen, zilverkleurige sierlijst in het dashboard en diverse opvallende rode accenten.
04-suzuki-vitara-s
Desgewenst is de Vitara 1.4 S leverbaar i.c.m. Suzuki’s intelligente 4WD systeem AllGrip en/of automaat. Vanzelfsprekend biedt ook deze uitvoering van de stoere AllRoader optimale veiligheid, met de maximale EuroNCAP score. Vanaf januari staat de Vitara 1.4 S bij de Suzuki dealers en de vanafprijs van deze uitvoering bedraagt € 27.499,=. Er is overigens al een Vitara vanaf € 19.999,=.

One thought on “Extra sportieve versie Suzuki Vitara met turbomotor

Geef een reactie