Suzuki Celerio
Suzuki

Suzuki breidt programma Celerio uit

Suzuki CelerioSuzuki breidt het leveringsprogramma van de Celerio verder uit. De Celerio Style is een extra stijlvolle variant en daarnaast is de Celerio vanaf nu leverbaar met een geautomatiseerde versnellingsbak.

Sinds begin dit jaar staat de Celerio in de showroom van de Suzuki dealers. De auto is fors groter dan traditionele auto’s in het zg. A-segment, waardoor het qua interieur- en bagageruimte de ruimste auto in zijn klasse is. Zelfs volwassenen kunnen moeiteloos op de achterbank plaatsnemen. De nieuwe ontwikkelde 1.0 DualJet motor met hoge compressie staat niet alleen garant voor een zeer vlot en dynamisch rijgedrag, maar het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot vanaf slechts 84 gr/km zijn de laagste in het segment.

Met de Celerio Style verbreedt Suzuki het programma met een extra stijlvolle variant. Tot de zeer rijke standaarduitrusting behoren onder meer airco, handsfree telefoonbediening, Bluetooth, radio/CD/MP3-speler, USB-aansluiting, centrale deurvergrendeling, 15” Titanium two tone lichtmetalen velgen, wielkastverbreders en zijskirts.

De Celerio is vanaf nu ook leverbaar met Auto Gear Shift (AGS), Suzuki’s versie van de geautomatiseerde versnellingsbak. Daarbij wordt de versnellingsbak gekoppeld aan een snel en soepel reagerend elektro-hydrolisch systeem, dat de berijder het gemak en comfort biedt niet te hoeven schakelen en koppelen. Daarbij is de constructie lichter en compacter dan een “traditionele” automaat, waardoor maximaal efficiënt met brandstof wordt omgesprongen.

One thought on “Suzuki breidt programma Celerio uit

Geef een antwoord