Nissan QASHQAI Business Edition
Nissan

Nissan lanceert QASHQAI Business Edition

Nissan QASHQAI Business EditionNissan brengt met de Business Edition een bijzonder luxe en ongewoon scherp geprijsde uitvoering van de QASHQAI uit. Hij is voorzien van een lange lijst extra’s, van de geavanceerde Nissan Safety Shield tot lederen bekleding en als bonus een groot glazen panoramadak. Dankzij de efficiënte dieselmotor komt de fiscale bijtelling uit op slechts 20 procent.

De Nissan QASHQAI Business Edition biedt geweldig veel uitrusting en technologie voor een ongekend scherpe prijs. Op de lijst extra’s staan ook geavanceerde technische voorzieningen als de Around View Monitor, het Chassis Control System en Nissan Connect 2.0 voor audio, navigatie en communicatie.

Met de 1.5 dCi-dieselmotor heeft de luxe QASHQAI een soepele en efficiënte krachtbron die via een handbediende zesbak de voorwielen aandrijft. De CO2-uitstoot bedraagt volgens de voorgeschreven NEDC-test slechts 99 gram per kilometer.

One thought on “Nissan lanceert QASHQAI Business Edition

Geef een reactie