Land Rover

Aftellen begonnen voor Range Rover Evoque Convertible

Veel mensen in Londen hielden afgelopen weekend op weg naar hun bestemming even stil om een aantal bijzonder creaties te bekijken. Land Rover plaatste namelijk op diverse plekken in de Britse hoofdstad aluminium draadsculpturen. Die maken de contouren van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible op bijzondere wijze zichtbaar.

Het gaat om creaties van Land Rovers eigen designteam, gemaakt met behulp van geavanceerde computertechnologie. De draadsculpturen in frisse, prikkelende kleuren schetsen een levensecht beeld van de transformatie van de Range Rover Evoque Coupé naar de Convertible-versie.

12_Evoque_Convertible_WireframeDe Evoque werd in 2011 bij zijn introductie ook eerst in draadsculpturen getoond. Die waren van de hand van Benedict Radcliffe en waren de inspiratie voor de nieuwe sculpturen van de Evoque Convertible. Zelfs de wielen, de stoelen en de achterbank zijn in de driedimensionale kunstwerken opgenomen. Zo is goed te zien hoe het nieuwe model oogt in zijn natuurlijke, stedelijke habitat. Er zijn zes draadsculpturen van de Evoque Convertible. De presentatie in Londen is de start van een wereldwijde tournee van de sculpturen tot aan de onthulling van het nieuwe model in november.
11_Evoque_Convertible_Wireframe
Gerry McGovern, Land Rovers Design Director en Chief Creative Officer: ‘De Range Rover Evoque Convertible past perfect in een stedelijke omgeving als die van Londen. Hier komt ’s werelds eerste SUV cabriolet voor het luxe segment goed tot zijn recht. De gekozen locaties passen goed bij de belevingswereld en de lifestyle van de doelgroep – twee eigenschappen waarmee dit nieuwe model ruimschoots is toebedeeld.’

10_Evoque_Convertible_Wireframe 09_Evoque_Convertible_Wireframe 08_Evoque_Convertible_Wireframe 07_Evoque_Convertible_Wireframe 06_Evoque_Convertible_Wireframe 05_Evoque_Convertible_Wireframe 04_Evoque_Convertible_Wireframe 03_Evoque_Convertible_Wireframe 02_Evoque_Convertible_Wireframe 01_Evoque_Convertible_Wireframe

One thought on “Aftellen begonnen voor Range Rover Evoque Convertible

Geef een reactie