Autosport Volkswagen

Volkswagen met Polo R WRC 2e en 3e in WK Rally Portugal

Volkswagen heeft afgelopen weekend dankzij uitstekende prestaties in de WK Rally van Portugal een belangrijke stap gezet in de prolongatie van de WK-titels bij zowel de constructeurs als de rijders en navigatoren. Andreas Mikkelsen en Anders Jæger finishten op de tweede plaats, gevolgd door Sébastien Ogier en Julien Ingrassia. Bovendien nam Volkswagen in de afsluitende Power Stage, voor extra punten, de drie bovenste posities in. Dankzij deze resultaten behaalde Volkswagen tijdens de 44e rally van de Polo R WRC voor de 75e en 76e keer een podiumplaats. Door hun goede prestaties zijn Mikkelsen en Jæger opgeklommen naar de tweede plaats in de rangschikking voor de rijders en navigatoren. Ogier heeft zijn leidende positie in het WRC verder versterkt, terwijl Volkswagen in het constructeurskampioenschap de voorsprong met 13 punten heeft vergroot naar 49 punten.

Geef een antwoord