Toyota

Nieuwe, iconische Toyota Hilux krijgt scherp prijskaartje

Toyota maakt de prijzen bekend van de nieuwe generatie Hilux. De pick-up van Toyota is oerbetrouwbaar en over de gehele wereld de meest verkochte pick-up ooit. De eerste generatie kwam in 1968 op de markt. De achtste generatie is nu in ons land te bestellen vanaf 18.595 euro voor de Hilux Enkele Cabine. De Hilux Xtra Cabine start bij 20.175 euro en de Hilux Dubbele Cabine heeft een vanafprijs van 26.395 euro. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en BPM.

Het ultieme werkpaard
De achtste generatie Hilux is kwalitatief van een nog hoger niveau. Het ultieme werkpaard heeft een trekcapaciteit tot maar liefst 3.500 kilogram en heeft een enorme carrosseriestijfheid, hetgeen grote voordelen biedt in geaccidenteerd terrein. De nieuwe Hilux is gegroeid. Hij is nu 5.335 mm lang (+75 mm), 1.855 mm breed (+20 mm) en 1.815 mm hoog (-45 mm). De lengte van de laadbak is vergroot van 1.544 naar maximaal 1.645 mm, ongekend lang in dit segment.

Geef een antwoord