Toyota

Nieuwe Toyota Yaris heeft meer lef

De Toyota Yaris toont meer lef dan ooit. De pas onthulde nieuwste generatie biedt meer keus. Voorbeelden zijn de Yaris Bi-Tone met een chic zwart dak en zwarte raamstijlen en de tijdelijk leverbare Yaris Design Red met sportieve, rode designaccenten. De nieuwe Yaris is leverbaar vanaf 14.495 euro mét standaard Toyota Safety Sense. Private lease start bij 259 euro* per maand, waarbij de berijder alleen nog maar hoeft te tanken.

Yaris Bi-Tone: eigentijdse look
Toyota levert de nieuwe Yaris Bi-Tone met de keuze uit 4 carrosseriekleuren: Hydro Blue, Lava Red, Pearl White en Platinum Bronze. Elke kleur heeft een eigen, uniek design voor het interieur en de stoelbekleding, afgestemd op de carrosseriekleur. Samen met het  stijlvol zwartgelakte dak en zwarte raamstijlen en dakspoiler zorgt dit voor een eigentijdse look. De Yaris Bi-Tone is verder herkenbaar aan de exclusieve honingraatgrille, het privacy glass achter en de 15-inch dan wel 16-inch (Hybrid) lichtmetalen wielen. De Yaris Bi-Tone (met standaard de nieuwe, 82 kW/111 pk sterke 1,5-liter VVT-iE viercilinder benzinemotor) is leverbaar vanaf 21.295 euro.

Yaris Design Red: opvallende designaccenten
Ook de Yaris Design Red toont lef, leverbaar als 1.0 VVT-i, 1.5 VVT-iE en Hybrid. Zowel de buiten- als binnenkant is voorzien van rode designaccenten die het nieuwe exterieur een sportief tintje geven. Ze contrasteren met de Ash Grey carrosseriekleur. De Yaris Design Red staat standaard op 15-inch lichtmetalen wielen en is voorzien van LED dagrijverlichting, LED achterlichten en mistlampen vóór.

De prijzen van de Yaris Design Red (gebaseerd op de Yaris Aspiration met onder meer climate control, nieuw 4,2-inch TFT-kleurendisplay en multimediasysteem Toyota Touch®  beginnen bij 18.385 euro. Dat is inclusief een introductiekorting van 510 euro.

Yaris Executive en Premium: ingetogen klasse
Een meer ingetogen en premium uitstraling bieden de extra compleet uitgevoerde Yaris Executive en Premium. De diverse stijlvolle chromen accenten, lederen/alcantara stoelbekleding en luxe donkere hemelbekleding geven de Yaris de uitstraling van een hogere klasse terwijl de prijzen al beginnen bij 20.995 euro (leverbaar als 1.5 VVT-iE en Hybrid). De Yaris Premium heeft bovendien standaard een groot Skyview panoramadak.

Vanafprijs gelijk gebleven; Toyota Safety Sense standaard
Toyota rust de nieuwe Yaris – ongeacht de uitvoering – standaard uit met Toyota Safety Sense. Dit uitgebreide pakket actieve veiligheidssystemen omvat een Pre Crash Safety System met Autonomous Emergency Braking, Lane Departure Warning, Automatic High Beam en Road Sign Assist (RSA vanaf Aspiration).

De prijzen van de nieuwe Toyota Yaris beginnen bij 14.495 euro voor de Yaris 1.0 VVT-i Access. Dat is gelijk aan de huidige Yaris. De nieuwe Comfort-uitvoering met standaard airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een radio/cd-speler met Bluetooth® voor handsfree bellen en muziek streamen en een USB-aansluiting is leverbaar vanaf 15.495 euro.

Meer power op komst
De toegenomen lef van de Toyota Yaris wordt later dit jaar extra onderstreept met de komst van een 3-deurs high-performance versie, zoals al eerder aangekondigd. Deze ‘hot hatch’ levert meer dan 154 kW/210 pk

Geef een antwoord