Toyota

Uitdagende coupéstyling Toyota C-HR breekt met tradities in crossover C-segment

Met de C-HR introduceert Toyota een niet eerder vertoonde, krachtige designtaal in het crossover C-segment. De adembenemend gestileerde vijfdeurs crossover staat op het compleet nieuwe TNGA platform (Toyota New Global Architecture). Dit staat garant voor onder meer een laag zwaartepunt en een zeer hoge torsiestijfheid. Liefhebbers weten wat dit betekent: een betrokken en dynamische rijbeleving in een bovendien volledig op de bestuurder georiënteerde cockpit.

Nieuwste generatie hybride

Toyota is als succesvolste hybridemerk ter wereld al 20 jaar voorloper met zuinige en schone hybride-aandrijflijnen. Toyota introduceert in het crossover C-segment meteen de allernieuwste generatie hybride technologie. In combinatie met het TNGA platform is er aanzienlijk meer fun to drive aan toegevoegd. Daarnaast is actieve veiligheid prominent aanwezig onder de noemer Toyota Safety Sense, waardoor bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control (ACC) en Pre Crash Safety systeem (PCS) aan boord zijn.

PROACE VERSO ideale reisgenoot

De nieuwe PROACE VERSO is zeer geschikt voor negen inzittenden en veel bagage. Hij is verkrijgbaar in drie lengtematen. Het is dé ideale reisgenoot voor groepen of grotere gezinnen. Meer details volgen tijdens de Geneva Motor Show.

Iconisch: de Toyota Hilux

De nieuwe Hilux is iconisch door zijn befaamde onverwoestbaarheid. Hij beleeft zijn Europese debuut in Genève. De Hilux heeft een compleet nieuw design, is gebouwd op een nóg sterker ladderchassis en uitgerust met een nieuwe en efficiëntere 2.4 D-4D Euro 6 motor. Hilux is de ultieme belichaming van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Toyota.

One thought on “Uitdagende coupéstyling Toyota C-HR breekt met tradities in crossover C-segment

Geef een antwoord