Toyota

100.000e hybride Toyota van Nederland de weg op

Toyota heeft in Nederland de 100.000e hybride Toyota afgeleverd. Het jubileumexemplaar – een Toyota Prius – is onlangs feestelijk overhandigd aan zijn nieuwe eigenaar, Wouter Jan Schouten uit het Gelderse Gameren. Hij is de winnaar van de ‘100.000e Toyota hybride-actie’ die Toyota importeur Louwman & Parqui organiseerde.

Hybride icoon van Toyota
Wie tijdens de actieperiode een proefrit ging maken met een hybride Toyota, maakte kans de hoofdprijs te winnen; een nieuwe Toyota Prius 1.8 Hybrid Dynamic. Wouter Jan Schouten kreeg afgelopen vrijdag 7 oktober uit handen van Pieter van der Velden (Algemeen Directeur Louwman & Parqui B.V.) zijn Prius overhandigd. De Prius is dé hybride icoon van Toyota. De Prius komt in een warm nest terecht; Wouter Jan Schouten rijdt momenteel in een Toyota RAV4 en zijn vrouw al jarenlang in een Toyota AYGO.

Wouter Jan Schouten: “Het is gewoon geweldig! Je denkt dat het altijd alleen iemand anders gebeurt”, aldus Wouter Jan Schouten. “Mijn vrouw en ik maakten een proefrit in de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid. Dat een hybride Toyota zo zuinig rijdt, spreekt ons erg aan. De techniek is prachtig. De Prius gaat de AYGO vervangen die we met heel veel plezier gereden hebben. Mijn zonen gebruiken die ook. Ze zullen wel blij zijn als ze horen dat hun vader een nieuwe Prius heeft”, besluit de winnaar lachend.

Geef een reactie