Toyota

Toyota Auris TS Hybrid: enige 14% C-segment stationwagon in de markt

Toyota Auris TS HybridDe Toyota Auris Touring Sports Hybrid is sinds 1 januari nog de enige stationwagon met maar 14% bijtelling in het zo populaire C-segment. Dankzij de verfijnde hybride aandrijflijn met standaard automaat is rijden met de Auris in het drukke verkeer van vandaag een verademing: zonder stress, bijzonder stil en aangenaam comfortabel.
De Auris is Toyota’s sterke troef in het populaire C-segment. In 2014 werden er in Nederland alleen al ruim 7.700 van op kenteken gezet. De hybride stationwagon variant, de Auris Touring Sports, nam het leeuwendeel voor zijn rekening. Vanzelfsprekend was de lage fiscale bijtelling van 14% voor veel leaserijders een belangrijk argument. Maar ook de enorme kofferbak, het fijne weggedrag, prima zitpositie, hoge standaarduitrusting en zijn ease of driving waren veelgehoorde argumenten om voor de hybride Toyota Auris te kiezen.

One thought on “Toyota Auris TS Hybrid: enige 14% C-segment stationwagon in de markt

Geef een antwoord