Nissan

Nissan start verkoop nieuwe JUKE NISMO RS

Nissan JUKE NISMO RSDe tijd is aangebroken voor Nissan om zijn sportiefste JUKE ooit los te laten op de openbare weg. De nieuwe Nissan JUKE NISMO RS biedt meer vermogen, een extra sportief onderstel, grotere remmen en een rijke uitrusting.

De Nissan JUKE NISMO RS is voorzien van een krachtige 1,6-liter DIG-T benzinemotor die 160 kW (218 pk) vermogen produceert. Het maximumkoppel van de voorwielaangedreven uitvoering met handbediende zesversnellingsbak bedraagt 280 Nm. Om de aandrijfkrachten probleemloos op de weg te krijgen, installeert Nissan een differentieel met beperkte slip (LSD).

De sportieve JUKE is ook leverbaar met vierwielaandrijving. Deze versie is standaard voorzien van Nissans Torque Vectoring System en Nissans Xtronic-transmissie met schakelflippers aan de stuurkolom. Het maximumkoppel is teruggebracht tot 250 Nm.

De carrosserie van de JUKE NISMO RS is extra verstevigd om de torsiestijfheid te vergroten. Grotere remmen zorgen voor een indrukwekkende stopkracht. Specifiek aangepaste veren en dempers zorgen voor een uiterst dynamisch rijgedrag.

One thought on “Nissan start verkoop nieuwe JUKE NISMO RS

Geef een antwoord